Dusjkabinett

Dusjkabinett er en praktisk løsning som samler alt i ett: Det meste er allerede montert og kontrollert på fabrikken. Tilkobling skjer til eksisterende rørkoblinger og avløp, noe som gir en trygg installering.

Vi leverer et bredt utvalg av dusjkabinetter og dusjvegger. Ny dusj? Ikke nøl med å ta kontakt.

TEMA MACRO

Semi natur og Semi hvit

Kabinett med skyvedører.
Standardutførelse: Kabinett med profiler i Hvit leveres med hvitt kar, og kabinett med profiler i Alu/Natur leveres med grått kar. Kabinettene leveres standard med servicehylle, dusjgarnityr og avløp med hårsil, men uten batteri.

PORSGRUND SHOWERAMA 8-5

Porsgrund Showerama 8-5 er et helt nytt nydesignet dusjkabinett. Med sine mange praktiske kvalitetsdetaljer fremstår dusjkabinettet som et møbel på badet.
Den nye formen på dusjen gjør at døråpningen har en bredde på hele 500 mm. Døren er lett å skyve opp og lukke. Magnetisk tetningslist sørger for god tetting. Den spesialdesignede hånddusjen er regulérbar, og den matchende toppdusjen med "regnfølelse" er standard. Til glede for alle langvokste personer er standard høyde på dusjkabinettet 2220-2250 mm. Du får fire plasseringsvennlige størrelser.

Porsgrund Showerama 8-5 overrasker også med farger. Dusjsøyle og frontpanel til dusjkaret fås i hvitt, sort eller rødt. Standard dusjkabinett har hvit søyle, hvite profiler med klart glass og hvitt dusjkar med sort frontpanel. Kabinettet fås også med røkfarget glass, glasset Dandelion II som front eller frostet glass for bakpartiet.

Stort avløp som er både elegant og praktisk. Vannet ledes effektivt bort, og det er lett å holde avløpet rent. Porsgrund Showerama 8-5 har ingen tetningslister i silikon som samler smuss. Rene linjer og glatte overflater letter rengjøringen. Dusjkabinettet leveres med hjul under dusjkaret. Den løsningen gir deg mulighet til å gjøre rent bak dusjkabinettet uten tunge løft. Solide materialer gjør at kabinettet alltid står stabilt og støtt på plass.