Gardena

Hageslange Classic

GARDENA Classic slange er ideell til moderat bruk i hjem og hage, for eksempel til rengjøring og vanning med tilsvarende tilbehør. Hageslangen er laget av kvalitetsmateriale som gjør den stabil i formen og trykkfast. GARDENA Classic slange er optimalt egnet til Original GARDENA-systemet.

Hageslange Classic Skintech

Classic SkinTech-slangen er best egnet til moderat bruk. Slangen har et unikt SkinTech-belegg. Dette belegget gir spesielt gode glideegenskaper uten plagsom vridning og knekking av slangen. Håndteringen blir svært mye enklere, og vannet kan strømme fritt uten hindringer. Slangen er laget av kvalitetsmateriale som gjør den stabil i formen og likevel fleksibel. De tykke veggene sørger for sikkerhet og lang levetid på slangen. Classic-slangen passer ideelt til det originale GARDENA-systemet.

Krankobling

Denne GARDENA-system koblingen gjør at en hageslange kan kobles til en kran. Enkel, problemfri håndtering er garantert takket være tilkobling uten verktøy. GARDENA krankobling kan tilkobles kraner med 21 mm (G 1/2") gjenger.

Hurtigkobling

GARDENA slangekobling gir rask og enkel tilkobling til slangeuttaket. Den kan frakobles ved å trekke i den. Hageslangen kan enkelt kobles til kranen.

Hurtigkobling med stopp

GARDENA vannstopperen kobles til slangeuttaket. Når en tilkoblet enhet kobles fra, for eksempel et munnstykke eller en spreder, stoppes vannet automatisk, når en enhet kobles til, renner vannet fritt igjen. Dette sparer en tur til kranen når du skifter tilbehør.

Skjøtestykke

Ved hjelp av dette forlengelsesleddet, kan en slange forlenges på en enkel måte. Forlengelsesleddet kan også brukes til å endre to slanger med forskjellig diameter, for eksempel fra 19 mm (3/4") til 13 mm (1/2").

Reparator

Med GARDENA reparasjonsenhet kan slangene repareres raskt og enkelt uten verktøy. Den skadde slangedelen kuttes bare av og GARDENA reparasjonsenheten settes på det aktuelle stedet. For rask reparasjon av slanger.

Classic Justerbart Sprøytemunnstykke

GARDENA Classic justerbart sprøytemunnstykke er den klassiske sprøytemunnstykkemodellen. Enten du bruker den til rengjøring eller vanning, kan du velge hvilken vannstrålestyrke du ønsker fra hard vannstråle til fin dusjtåke. Munnstykkehylsen kan ikke fjernes og kan derfor ikke bli borte. Den har trinnløs regulering av vannstrålemønstrene. Du kan velge det ideelle mønsteret til ditt bruksområde.Det integrerte myke plastelementet gjør at munnstykket ligger godt i hånden og ikke sklir. Den klassiske modellen av GARDENA munnstykker gir deg alt du trenger til vanning.

Startsett premium metall

Premium basissett inneholder et utvalg av produkter i moderne og avansert design. GARDENA basissett inkluderer en gjenget krankobling med en adapter, en Premium slangekobling, en Premium vannstopper og et Premium justerbar sprøytemunnstykke. Med dette settet har du alle originale GARDENA-systemkoblinger og et regulerbart sprøytemunnstykke, slik at du kan bruke slangen med en gang.

Comfort Aquazoom

GARDENA Comfort Aquazoom 350/2 er den ideelle spreder for vanning av ulike rektangulære områder fra 28 m² til maksimalt 350 m². Trinnløs justerbar rekkevidde på 7 m til maks. 21 m og individuelt justerbar bredde på sprederlengde på 4 m til maksimum 17 m. Med GARDENA Comfort Aquazoom 350 / 2, oppnår du perfekt vanning av plenen.