Toaletter

Et toalett bør ikke bare være praktisk, det bør i tillegg være ergonomisk utformet og stå i stil med resten av baderomsinnredningen. Gulvmonterte eller vegghengte toaletter, ta kontakt så leverer vi det du ønsker.

Vi leverer toaletter fra bl.a Porsgrund og Ifö.

PORSGRUND Seven D

Nye geniale ideer gjør Seven D-toalettene unike. Stilren og luftig design, stabil konstruksjon og enkelt renhold er resultatet av et gjennomtenkt formgivningsarbeid.

Smarte løsninger

Det mer rettlinjede utseendet på Seven D-toalettene er oppnådd med enkel design

Enkel design gjør utseende slankere.
Sittedelen som smalner, de rene loddrette og vannrette linjene gir et elegant inntrykk.
De fint utformede detaljene gir minimalt antall skjøter og sammenføyninger, og toalettet ser derfor ut som det er støpt i én del.

Dobbel sisterne

Det er enkelt å løsne porselenskappen på sisternen, og inni er det en separat plasttank.
Den doble konstruksjonen gjør at vannet ikke kondenserer på overflaten av sisternen.
På grunn av porselenskappen uten skjøter er det lett å rengjøre overflaten på sisternen, og det samler seg ikke smuss i skjøtene.

Toalettet festes i gulvet med lim eller skruer

Ved limfeste unngår man å ødelegge membranen i gulvet. Toalettet kan også leveres uten festehull for skruer. Ved skruefeste dekkes festehullene med plastpropper.
(Må festes i varmekabelfritt område i gulvet.)

Vannet kan tilkobles på valgfri side av sisternen, noe som gjør monteringsarbeidet raskere og enklere

Ifö Sign

IFÖ CLEAN - NY GLASUR DER DET TRENGS MEST

Hemmeligheten ligger i overflatebehandlingen av porselenet,
det ytterste laget av glasur som beskytter selve porselenet.
For å få porselensoverflaten ekstra jevn, legger vi på to lag glasur
- der det ytterste laget er finkornet. Normalt brenner man hvert
lag hver for seg. Men vi har funnet en metode hvor det er nok med
én brenning. Jo jevnere glasuren er, jo mindre belegg samler seg.
Nå har Ifö tatt patent på en helt ny overflatebehandling som gjør toalettet svært enkelt å holde rent. Vi kaller det Ifö
Clean - rengjøringsvennlig porselen. De fleste av våre toaletter har nå Ifö Clean i toalettskålen, det vil si i den mest utsatte delen av toalettet, der det ofte dannes belegg. Så nå trenger du bare å bruke toalettbørsten og litt rengjøringsmiddel av og til.

MINIMALT MED SKJØTER OG ENKEL TILGANG OVER ALT

Du kjenner sikkert til problemet med at støv fester seg i skjøter.
Derfor har vi virkelig anstrengt oss for å fjerne flest mulig skjøter. Ifö Sign og Ifö Sign Art har for eksempel en heldekkende sisternekappe. Vi har også gjort det sånn at du kommer til hver krik og krok, både under og bak, for å rengjøre toalettet. Flere av våre gulvstående toaletter limes til gulvet, slik unngår vi også skruer, et annet typisk sted hvor støv og belegg gjerne fester seg. Dessuten blir det helt tett mellom gulvet og toalettet.


VANNBESPARENDE - MILJØVENNLIG

Ifö var først ute med vannbesparende toaletter. Ved å lede vannstrømmen på en mer optimal måte klarte vi å oppnå betydelig mer spylekraft med en mindre mengde vann. Ingen andre hadde tenkt sånn før. Dermed gjør vi naturen en stor tjeneste samtidig som du forbruker mindre rent vann.

KONDENSFRI SISTERNE

Alle Ifö Sign gulvstående toaletter har en separat innersisterne i plast. Det gjør at toalettet blir mer stillegående og du slipper kondens på toalettet. Kondens samler støv og med en innersisterne slipper du også å lure på om toalettet ditt lekker. I tillegg slipper du vannskader om ulykken skulle være ute og du får sprekker i toalettet.

Porsgrund Seven D og Ifö Sign har Fresh WC-funksjon.

Nå kan du glemme de hengende duftbeholderne som ødelegger spyleeffekten i toalettet. Fresh WC er en tablett som slippes ned via spyleknappen. Ved hver nedspyling avgis frisk duft og farge som skyller hele skålen. Det gir en jevnere rengjøring enn ved bruk av en tradisjonell duftblokk, som hindrer en jevn vannstrømning og gjør spylingen mindre effektiv. Når vannet ikke lenger har farge, er det på tide å legge i en ny tablett.

1. Åpne lokket i spyleknappen. Sett duftstaven på plass.

2. Lukk lokket og spyl. Fresh WC doseres i passende mengder ved hver spyling.

Toaletter med dette symbolet har Fresh WC-funksjon